avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut o masina si proprietarul nu a trecut-o pe el
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut o masina si proprietarul nu a trecut-o pe el

Buna ziua,stiu ca nu sunt primul si nici ultimul care are aceasta problema ,sper sa ma puteti ajuta ca niste raspunsuri.In anul 2014 am vandut o masina uneri persoane dar nu a transcris-o pe el pentru ca masina era veche,totul a fost ok pana acum de ceva timp pana mi-a venit acasa o amenda pentru rovinieta,l-am sunat pe proprietar si el a spus ca a vandut-o altei persoane.Am reusit sa gasesc persoana,am vorbit cu ea la telefon pentru plata amenzii ,dar acuma nu mai raspunde asa ca am platit-o eu.Intrebare, ce pot sa fac sa nu mai vina amenzile pe mine,omul sigur nu imi va mai raspunde la telefon,stiu unde e masina,se poate declara furata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:51, 24 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Chemati-ii in instanta pe cei doi cumparatori succesivi pentru ca prin sentinta sa se constate efectuarea acestor vanzari. Solicitati si contravaloarea amenzii achitate.
Aveti dreptul sa comunicatti oficial atat la SPR evidenta auto cat si la CNADNR ca ati instrainat vehiculul-anexati documentele justificative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta Banu gabriel Banu gabriel Salut,primesc amenzi de rovinieta cu toate ca am vandut masina,ce e de facut? (vezi toată discuția)
Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)