avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Convietuire in bloc fara asociatie locatari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Convietuire in bloc fara asociatie locatari

Buna seara,
Locuiesc intr-un bloc fara asociatie de locatari,la parter.Tevile instalatiei de scurgerea apei la baia vecinului de la etajul superior trec prin tavanul baii mele.
Probabil ca instalatie de la baia vecinilor nu este etansa,motiv pentru care sunt inundata in baie de nenumarate ori. Eu avand asigurare pentru apartament, am primit desbagubire de la o firma de asigurare.Problema este ca nu pot zugravi decat daca am certitudine ca nu voi mai fi inundata.
Apartamentele sunt proprietate privata. Daca problema nu se rezolva pe cale amiabila ,ce ma sfatuiti sa fac?
Cum pot rezolva problema pe cale juridica?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:37, 24 Noiembrie 2016
Formulati actiune impotriva proprietarului cu obligatia de a executa intretinerea si reparatia instalatiei din proprietate si de a acoperi valoarea prejudiciului cauzat de neglijenta sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defectiuni alexpato1 alexpato1 am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)