avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Decizie respingere apel nefondat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Decizie respingere apel nefondat

Buna ziua. Pe data de28.11.2016 apelul de recurs către judecătoria Galați a fost respins ca nefondat. Dandumi 2ani si 2 luni pedeapsa . Momentan sunt plecat in străinătate. Daca as face apel către CEDO cat ar dura? Si as putea veni in Romania cat se judeca cazul meu la CEDO? Sau m-ar putea aresta? Dat fiind faptul ca in cazul meu au fost 2 judecători care nu s-au înțeles asupra deciziei. Si a venit un al treilea care a avut majoritate. Va rog daca îmi puteți da un sfat ce as putea face pt a mai câștiga timp având sub întreținere 3 minori de 5,7,12 ani. Sotia nedand nici un semn asupra copiilor. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:01, 1 Decembrie 2016
Buna ziua,
Chiar daca nu veniti de buna voie sa va predati se va emite un mandat international si veti fi arestat oriunde veti fi prins.
va sfatuiesc sa va predati avand in vedere ca asta ar avea o influenta si asupra unei eliberari conditionate.
CEDO nu judeca dosarul dumneavoastra ci spete care au legatura cu Statul Roman privind eventuale nereguli privind conditiile de detentie.
Un dosar CEDO dureaza cam 5 ani si nu suspenda executarea.
In situația in care sunt nu mai sunt alte șanse de a câștiga timp sa îmi las copii in regula cu cineva? O amânare de pedeapsa ,pe semnatura sau ceva la domiciliu ? Sau orice alta cale?Va mulțumesc!
In situația in care sunt nu mai sunt alte șanse de a câștiga timp sa îmi las copii in regula cu cineva? O amânare de pedeapsa ,pe semnatura sau ceva la domiciliu ? Sau orice alta cale?Va mulțumesc!
Trebuie sa va predati sa executati condamnarea, nu existe variante de amanare.
O cerere catre CEDO nu anuleaza aplicarea mandatului international de arestare.

Alte discuții în legătură

Noul cod penal cristinna cristinna Buna seara, Revin in forum dupa a o perioada de timp cu cateva intrebari: -Cand intra in vigoare noul Cod penal? - In cazul unei condamnari ,pentru ... (vezi toată discuția)
Cedo neluistrate5 neluistrate5 sunt condamnat an tara la cinci ani cu ezecutare pentru trafic de persoane dar din toate acuzatile care mau anvinuit nau nici un pic de adevar an declaratile ... (vezi toată discuția)
1 an cu executare dupa 5 ani gabineicut gabineicut Buna seara am o mare problema si nu stiu unde sa gasesc dreptatea : In vara anului 2011 in luna mai am facut prostia sa ma urc la volan dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)