Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui si indemnizatia

Daca sotul nu a facut cerere pentru luna tatalui nici sa stea acasa, nici ca merge la munca, se mai poate face acea cerere ca sa putem lua indemnizatia?
Mentionez ca, copilul face 2 ani pe 2 decembrie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 1 Decembrie 2016
Nu se mai pote face nimic acum, mai ales ca zilele acestea sunt libere pentru bugetari.
Dar daca merg pe 5-6 cand se intorc bugetarii din concediu?
Nici atunci , intrucat pe data de 02.12.2016 copilul dvs va implini varsta de 2 ani ... trebuia mers in luna noiembrie 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect legat de oug-111-2010 cecylia cecylia Buna, am o nelamurire si as dori sa aflu cu exactitate daca tata trebuie sa stea acasa o luna in cel de-al 3-lea an din dreptul meu? mentionez ca in 24 ... (vezi toată discuția)
Prelungirea ccc de la 2 la 3 ani RamonaPislaru RamonaPislaru Buna ziua, Momentan sunt in CCC pentru o perioada de 2 ani. In luna decembrie ar trebui sa ma intorc la serviciu iar conform legii, sotul sa stea ultima luna ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil MARIACURTICEAN MARIACURTICEAN Buna ziua, Am o intrebare: conform noii legi nr. 66 din 19 aprilie 2016 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, o mama care se ... (vezi toată discuția)