Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,minor mutat fara acordul ambilor parinti

Buna ziua!
astept un raspuns legat de urmatoarea speta:
-in timpul divortului,mama muta minorul in alta localitate fara sa ma instiinteze ,nu pot lua legatura cu copilul,aceasta a cerut in instanta ca,custodia copilului sa -i fie atribuita.
Pot cere la urmatoarea infatisare instantei,mutarea minorului inapoi,pt ca eu nu am cunostinta unde a plecat?
stiu ca sunt sanse asa cum am cerut ca,custodia sa fie comuna,ma poate ajuta aceasta situati vis a vis de cele fcute de catre mama?
-ancheta sociala a fost facuta,pot cere o noua ancheta acum unde se afla minorul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:23, 30 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc,la dosar mama nu a atasat absolut niciun document care sa ateste ca a mutat minorul;
voi depune cerere asa cum m-ati indrumat
ALBERTO58 a scris:

Pot cere la urmatoarea infatisare instantei,mutarea minorului inapoi,pt ca eu nu am cunostinta unde a plecat?

Dacă nu știți unde este copilul, ca orice părinte disperat, mergeți chiar acum, urgent, la poliție și anunțați dispariția minorului, poate e răpit, sechestrat...., cine stie.
Poliția îl va găsi sper, și o să vă comunice în scris locația și adresa unde se află momentan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor tatalor tatalor Suntem casatoriti de 10 ani si m-a inselat de 2 ori (din cate stiu eu) ultima oara a fost in vara cand mi-a zis ca a fost rapita de pe strada cu toate ca ne-am ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului ContSters192905 ContSters192905 Sunt in divort,a treia infatisare,la primele doua sotul nu sa prezentat,acum la a treia sia bagat avocat,strict pt custodia copilului care este minor si are ... (vezi toată discuția)
Custodie unica anelia88 anelia88 Ce anchete/ investigatii se fac cand unul dintre parinti cere custodie unica? (vezi toată discuția)