avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna confirmare renunţare urmărire penală ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) ?

Buna dragii mei,
Am postat pe forum ca anul trecut am fost escrocherit si cu toate probele ce am avut nu s-a rezolvat nimic, lucru ce-am detaliat si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Ca sa descopar acum in portal just.ro ca saptamana ce vine e o sedinta unde apare:
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TIMIŞOARA - petent
EU - intimat
ESCROACA - intimat

OBIECT - confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)

[ link extern ]

Ce inseamna acest lucru? Ca se renunta la urmarirea penala!! Deci nu pot sa cred acest lucru., am intrebat-o pe avocata acum cateva zile ce se mai intampla domne cu dosarul acesta.. mereu imi spune ca nimic, doar vesti proaste ca nu se poate face nimic sau ca s-a respins probe, ca va face din nou plangere la procuror.. deci, eu pur si simplu nu pot sa cred asa ceva!!!

Ce ma sfatuiti sa fac? Eu sunt in strainatate momentan, nu m-a anuntat nimeni ca e o sedinta unde eu sunt intimat! Ce sa mai vorbesc de biletele de avion dus-intors cat o sa ma coste ca nu le-am luat din timp, nici nu stiu daca sunt alte cheltuieli de judecata, habar nu am de nimic.. :((

Am cautat pe internet si in 10 zile se anunta partile involucrate de acest lucru.. pai de pe data de 07 lunat trecuta si pana acum a trecut aproape o luna de zile si pe mine nu m-a anuntat nimeni!!

Am platit avocata 500 euro sa ma reprezinte, ca eu nu sunt in tara.. ce dumnezeu sa intampla aici, ca eu deja inebunesc nu altceva.. adica dupa fix un an si jumatate sa se ajunga cum ca se renunta la caz!! Ce s-ar fi intamplat daca eu nu as fi cautat pe portalul justitiei, sa descopar aceasta sedinta!!.. deci fara cuvinte

Multumesc frumos de orice ajutor.. si un weekend placut!, ca eu din pacate iar mi-am incarcat sufletul cu amar tot sfarsitul de saptamana

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2016
Vili82, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:40, 3 Decembrie 2016
Ordonanţa prin care s-a dispus renunţarea la urmărirea penală trebuia sa va fie comunicata în copie.
Judecătorul de cameră preliminară cand a stabilit termenul de soluţionare a dispus si citarea dvs, verificati unde primiti corespondenta.

patrascu razvan a scris:

Ordonanţa prin care s-a dispus renunţarea la urmărirea penală trebuia sa va fie comunicata în copie.
Judecătorul de cameră preliminară cand a stabilit termenul de soluţionare a dispus si citarea dvs, verificati unde primiti corespondenta.


Avocata primeste toata corespondenta si mie nu mi-a spus nimic, de fapt nici nu stiu daca a facut vreodata ceva! Nu inteleg cum sa se renunte la urmarirea penala cu atatea probe si martori si asta dupa ce am asteptat exact un an si jumatate.. doamne fereste de asa tara si asa sistem!

Adica oameni ca mine, care vin in tara sa deschida o mica afacere, sa angajeze oameni, sa plateasca taxe si care ajuta la dezvoltarea economiei si la bunastarea altor persoane sunt pradati pur si simplu de tot felul de hoti si escroci.. iar apoi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

Sincer sunt dezamagit.. dar asta e, capul sus si mers inainte cu inca odata convingerea ca un om cinstit nu are ce cauta in cloaca de hoti ce misuna in Romania.
Am citit si eu povestea. Nu sunt prea multe de comentat. Este bine daca invatati ceva din toata dezamagirea asta, pentru ca singurul responsabil pentru dezamagirea dvs. sunteti chiar dvs. In fapt, toata chestiunea se reduce la, cel mult, un litigiu civil, o afacere care nu a mers, nimic mai mult. Astfel de intamplari sunt comune, banale si la tot pasul, si nu numai in Romania, ci si pe tot mapamondul. Daca nu intelegeti unde ati gresit, de la bun inceput, cu atat mai putin veti intelege ce vi se intampla acum. Business-ul nu este pentru oricine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie prezentarea? anatorok anatorok In urma cu cativa ani am dat declaratii intr-un dosar care ulterior s-a inchis din lipsa de probe si am primit o adresa in acest sens in urma cu 3 luni. Acum ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în 2021 am avut o altercație cu un domn de la un ... Gabriel7301 Gabriel7301 Bună ziua, în 2021 am avut o altercație cu un domn de la un joc de table, acesta acuzându-mă ca l-am lovit si alte chestii. S-a făcut o anchetă despre ... (vezi toată discuția)
Furt de lemne hotii au furat lemne din padurea mea. ocolul silvic ... gulia3000 gulia3000 FURT DE LEMNE HOTII AU FURAT LEMNE DIN PADUREA MEA. OCOLUL SILVIC SI CU MINE SUNTEM PARTI INTIMATE. PROCURORUL A RENUNTAT LA URMARIAREA PENALA. ATUNCI ... (vezi toată discuția)