Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Termenul de valabilitate al unui contract pentru vanzarea unui mijloc de transport

Buna ziua, am o masina pe care am vandut-o in anul 2014, nu am dus contractul de vanzare cumparare la directia fiscala, si azi am fost sa depun contractul si mi-au spus ca nu mai este valabil .
Cel mai recent răspuns: nicollettaB , utilizator 11:45, 12 Decembrie 2016
Buna ziua!

Incepand din acesta vara s-a introdus un formulat tip de instrainare a unui autovehicul care se gaseste la financiar sau se poate descarca de pe net.
dar contractul acela pe care il aveam nu mai este valabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina acum 3 ani si de atunci nu am trecut-o pe numele meu, iar acum fosta proprietara m-a denuntat la politie ca nu ma gaseste.. andrestan22 andrestan22 Buna ziua,daca ma puteti ajuta cu cateva informatii in legatura cu problema asta,eu nestiind prea multe.In 2008 am cumparat o masina iar de atunci nu am ... (vezi toată discuția)
Auto Mișu**7 Mișu**7 Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare situație: în ... Maria Mihaela21 Maria Mihaela21 Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare situație: în 2011 tatăl sau a cumpărat un autovehicul folosind actul de identitate a soțului el nefiind ... (vezi toată discuția)