avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de locatari

Asociatia a dat in judecata vechiul comitet pentru neafisarea diferentelor de apa dintre factura furnizorului si consumul din bloc. La vechiul comitet au fost inclusi si cei din comisia de cenzori. Aveau acestia obligatia verificarii acestor diferente ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:33, 18 Decembrie 2016
Care a fost temeiul legal al actiunii in instanta?
obligarea partilor la plata prejudiciului reprezentand contravaloarea diferentei de apa si plata penalizarilor.
Diferentele de apa nu erau introduse in listele de plata? Au fost restante la furnizorul de apa din cauza nerepartizarii diferentelor de apa?
1.Diferentele de apa in liste nu erau introduse in totalitate.
2. Da..au fost restante la furnizorul de apa
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2016
mariapopescu20, utilizator
Pana sa ajungeti in instanta nu s-au intrebat administratorul, cenzorul si presedintele de ce nu erau repartizate toate consumurile astfel incat sa fie acoperita factura?
Adica administratorul repartiza si incasa cu buna stiinta mai putin decat consumul din factura? Din prostie? Primul lucru pe care il verifica cenzorul este daca valoarea din lista este aceeasi cu cea din factura.

Alte discuții în legătură

Repartizarea facturii de apa balanmarinela balanmarinela Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat ... (vezi toată discuția)
Atributiile cenzorului sau a comisiei de cenzori lucii67 lucii67 buna seara, am cateva nelamuriri legate de atributiile cenzorului sau a membriilor din comisia de cenzori si as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ... (vezi toată discuția)
Calcul consum apa fara citire index lunara georgi30 georgi30 Buna ziua, Am si eu o mare rugaminte. Suntem in urmatoarea situatie neplacuta: nu am dat indexul contoarelor de apa lunar de citeva luni. Consumul a fost ... (vezi toată discuția)