avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aplicare Hotarare Judecatoreasca irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aplicare Hotarare Judecatoreasca irevocabila

Buna Ziua,
Sunt beneficiarul unei Hotarari Judecatoresti, pronuntata ca irevocabila de Tribunalul judetului cu privire la reconstituirea dreptului de proprietate pronuntata in 2010.
In decizia Trbunalului se consemna si plata unor cheltuieli de judecata catre Comsia Judeteana de Fond Funciar.
Dat fiind ca suntem in 2016 si nu am beneficiat de rezultatele acestei hotarari , cum pot sa oblig Comisia Judeteana de Fond Funciar sa o respecte . Exista termen de prescriere pentru aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:04, 20 Decembrie 2016
Buna ziua,

Adresati-va unui executor judecatoresc din orasul unde se afla si tribunalul (din circumscriptia Curtii de apel unde se afla Comisia judeteana) sia cesta va obliga Comisia la respectarea hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. o hotărâre judecătorească irevocabila de ... Ștefan Bogdan Alin Ștefan Bogdan Alin Bună dimineața. O hotărâre judecătorească irevocabila de reconstituire drept de proprietate pronunțată conform legii 18/1991 ,datata din anul ... (vezi toată discuția)