avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scoatere din biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scoatere din biroul de credit

Buna ziua, am avut o datorie la un IFN ( Provident) mai mare de 90 de zile, datorata unui impas financiar. Am ramas doar cu un singur venit in familie si desi am soicitat amanari de plata, sau recalcularea ratei am fost refuzata/ Ulterior m-am reangajat si am achitat integral creditul solicitat. Fireste ca acum sunt inscrisa in biroul de credite cu cel mai nare scoring negativ ( 6 ) si desi am un venit bun in prezent, atat eu cat si sotul meu nu reusim sa ne luam un credit imobiliar datorita raportarii negative. Va rog frumos sa ma ajutai sa imi spuneti daca exista o modalitate sa fiu scoasa di birou de catre acest IFN. Mantionez ca la acel moment mai avem doua credite active fara nici o intarziere la plata ( bancile mi-au aprobat amanare pt 3 luni si totul a fost ok )
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:49, 26 Decembrie 2016
Scoaterea din BC se face dupa 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de la birou de credite ContSters373867 ContSters373867 Buna seara, numele meu este........ si fac aceasta sesizare uramre a incercari de a rezolva pe cale amiabila o situatie destu de delicata. Am accesat de la ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)