avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legalizarea prostitutiei
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legalizarea prostitutiei

Consider ca prostitutia ar trebui legalizata si admisa in stat ca pe o munca oare care! Cum unii isi folosesc mainiile pentru a vopsi sau cara (ex), altii picioarele pt anumite campionate sportive la care trebuie sa faca performanta si altii isi folosesc creierul asa cum o fac medicii sau oamenii de stiinta ,eu cred ca ar fi cazul ca si femeile doritoare sa aiba o asemenea functie pe care sa o recunoasca si sa presteze un asemenea serviciu pe care,contra banilor, sa si-l si asume. Statul ar putea fi proxenetul principal. Li s-ar putea oferi un loc in care sa primeasca clientii si sa-si faca treaba. In cazul asta,contra anumitor taxe si impozite pe care vor fi obligate sa le plateasca, populatia ar fi satisfacuta din punctul asta de vedere. Rata violatorilor ar scadea. Cel mai probabil si agresiunea se va diminua odata cu echilibrarea hormonala a fiecaruia dintre barbati ajunsi la o anumita varsta. Politia se va ocupa de lucruri cu mult mai importante decat a prinde niste fete care fac ce stiu, practica cea mai veche meserie. Prostituatelor li se poate asigura controale medicale regulate si securitate la locul de munca. Eu cred ca si noi putem ajunge sa fim cat de cat la nivelul celor de afara. Ceea ce face diferenta dintre ce e acolo si ceea ce este aici este evident : mentalitatea. Odata ce ni s-ar acorda o sansa, automat ca si gandirea noastra s-ar schimba in timp iar noi ne-am acomoda. Sper sa se tina cont si de parerea mea! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:57, 4 Aprilie 2018
Prostitutia a fost de facto legalizata: e doar contraventie, se pot da amenzi, pe care prostituatele de obicei le lasa neplatite. Ce e in continuare ilegal e proxenetismul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru clientii prostituatelor ? XmasterX XmasterX Exista la noi vreo lege cu privire la clientii prostituatelor ? Daca esti prins asupra faptului, ce poti sa patesti, conform legii ? Apropo, care e legea ... (vezi toată discuția)
Antiprostitutie Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)