avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sa devin actionar la o firma ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sa devin actionar la o firma ?

Buna Seara!

Mar interesa exista vreo metoda sau cale sa devin actionar la o firma mai mare in Romania. Firma respectiva are un Administrator cine detine peste 70% din actiuniile firmei, si inca breo 15 persoane actionarii. Pe mine mar interesa sa devin actionar sa am
Macar 0.001% actiuni din firme. Exista asa procedura ? Multumesc mult! Toate cele bune.
Buna seara,
da, cautati pe unul din actionari si incercati sa cumparati actiuni sau parti sociale de la acea firma.
Verificati daca firma respectiva este listata la bursa. Cumparati actiuni de pe bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionari minoritari vs. majoritari maryus75 maryus75 problema arata in felul urmator:suntem un grup care detinem actiuni la o societate ,si care suntem jefuiti de actionarii majoritari prin urmatoarea metoda:cele ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Detin un numar de actiuni si nu mai primesc deloc dividente este posibil in situatia aceasta? inchiriez2012 inchiriez2012 Dentin actiuni la o firma care este listata la bursa, detin un numar de actiuni la aceasta si de ani de zile nu am mai primit dividente, mi s-a spus ca toti ... (vezi toată discuția)