Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna,
in 2007 am facut un credit la o banca pe care nu l-am platit, acesta ajungand la o firma de executari silite , in 2009 acestia au inaintat dosarul la un executor judecatoresc care n-a avut ce sa execute de la mine si banuiesc c-a trimis dosarul inapoi firmei de recuperari.
In martie 2016 m-am trezit cu un reprezentant al firmei de recuperari la usa , i-am explicat situatia mea , eu fiind nevazator am o pensie extrem de mica.
Dupa asta ma suna tot timpul de la sediul lor sa vedem cum rezolvam problema.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca in cazul in care am bunuri imobiliare pe numele meu ma mai pot executa , avand in vedere perioada lunga care a trecut.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2017
AdrianJe, utilizator
Cel mai recent răspuns: AdrianJe , utilizator 23:19, 7 Ianuarie 2017
Menetionez ca incuviintarea executarii silite este din 05.11.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită noul cod de procedura Ioanaeu1985 Ioanaeu1985 Bună ziua, Am luat un credit de la o banca in 2008, din 2011 nu a mai plătit ratele gasindu.mi loc de munca in alt județ. In 2012 banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita luciosul luciosul Intrebare: Daca incuviintarea executarii silite a fost data pe 01.03.2013, executorul m-a insttintat pe data de 01.05.2013 ca ma executa silit, dar nu facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita comision dupa 9 ani moss moss Buna ziua, in anul 2007 mi am vandut un apartament si am angajat o firma de imobiliare pentru gasirea unui cumparator. Firma mi a gasit pe cineva interesati sa ... (vezi toată discuția)