avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna
Va rog sa ma ajutati
Eu am concefiu medical dupa o operatie de hernie de dic .in decembrie am avut 90 zile si a trebiit sa merg la comisie. Mi-au mai prelungit cm inca pe o luna dar acum, in timpul concediuliui medical am fost nevoita sa ma internez la un alt spital din cauza unei infectii ce are legatura cu operatia de hernie de disc.
Intrebarea ar fi cine imi intocmeste acuma referatul pt comisie? Iar concediul mefical de la infectioase va fi initial?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical Vasile Dragan Vasile Dragan Sunt in concediu medical din data de 05.09.2016. Am fost operat de hernie de disc. Am trecut de cele 90 de zile de concediu medical. Am avut CM inainte de ... (vezi toată discuția)
Malpraxis ? ce este de facut ? traff traff Acest mesaj este scris in numele unei cunostinte , care pentru inceput doreste sa se informeze despre ce poate face , cum si in ce consta actiunea de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza si cum se platesc concediile medicale, dupa zile calendaristice sau zile lucratoare? IrimieDumitru IrimieDumitru Buna ziua. Am fost internat in Spital la Sibiu si sant in Concediu Medical (CM) din 09.12.2010 si pana in prezent, cu posibilitatea de prelungire in continuare ... (vezi toată discuția)