avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... malpraxis ? ce este de facut ?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

malpraxis ? ce este de facut ?

Acest mesaj este scris in numele unei cunostinte , care pentru inceput doreste sa se informeze despre ce poate face , cum si in ce consta actiunea de ''razbunare'' .
''' acum cateva luni am fost operat pt hernie de disc.. in timpul operatiei s-a rupt varful pensei ..chirurgii s-au chinuit 5 ore sa il gaseasca(hernie de disc e op de rutina care dureaza max 45min) .. dupa operatie am ramas cu sechele.. nu mai puteam sa merg sa ma misc ....deci pur si simplu toata partea inferioara a corpului a ramas paralizata... dupa 2 saptamani am facut o infectie ,, la control s-a constatat ca medicii au uitat un corp straini inauntru..am fost operat pt a doua oara... am facut 2 luni fizo terapie.. tratament psihologic..medicamente.. complicatii .Am fost operat de 4 ori intre timp.. Povestesc in mare..dati-mi sfaturi va rog ca sunt disperat .Pe cine dau injudecata ? Este un caz castigat? Am piedut locul de munca...tratamentul ma costa f multi bani.. si va rog sa imi recomandati un avocat bun daca se poate! ''
P.s.este vorba de un spital din Bucuresti , localitate unde locuieste si respectivul.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 12:33, 31 Decembrie 2008
Buna ziua.

Vreau sa va spun ca si eu sufar de hernie de disc severa astfel ca inteleg perfect prin ce trece acest om.
Va trebui determinat daca varful pensetei s-a rupt ca urmare a unei miscari gresite sau ca urmare a uzurii. In acest mod aflam daca este vorba despre o eroare a medicului sau este culpa angajatorului sau (spitalul)pentru ca nu a avut la dispozitie instrumentar de calitate corespunzatoare.
Ma intereseaza acest dosar. As vrea sa ma implic.
Ma puteti contacta incepand cu 05.01.2009 la tel. 0788 599 032.

Cu stima,
av. Costi Boncu
Nu pot sa va dau sfatuiri in legatura cu ceea ce este de facut, sper sa va ajute domnul Costi Boncu, insa ma intreb cum ati pierdut locul de munca? Nu ati primit concediul medical pe aceasta perioada? Sau este vorba si de un abuz din partea angajatorului?
Dupa cum am scris in primul post , nu este vorba despre mine . Nu pot da mai multe lamuriri deoarece nu cunosc situatia destul de bine , asa ca nu doresc sa fac speculatii . In acest caz pot oferi doar intermedierea intalnirii (virtuale ) intre 'pacient' si cei care doresc sa se implice .
Cred ca ar trebui sa-l ajutam macar atat cat putem pe prietenul dumneavoastra. Astept sa fiu contactata.
Un an nou fericit si plin de realizari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ... Conina Conina Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical eliberat retroactiv siempreska siempreska In ce conditii se poate elibera un asemenea certificat retroactiv? Daca o persoana urmeaza un tratament ambulator - timp de 10 zile fiind programat zilnic la ... (vezi toată discuția)