avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Primesc venit din SUA - ce taxe trebuie platite in Ro?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Primesc venit din SUA - ce taxe trebuie platite in Ro?

Buna ziua,

Primesc ca si persoana fizica un venit din activitati independente din SUA intr-un cont din SUA de unde mai virez intr-un cont din Ro bani. Venitul este variabil in functie de orele lucrate si rezultate.

Ce taxe trebuie sa platesc aici in RO? Doar impozit sau si CASS si somaj si toate cele? Care e suma care se va considera cea virata pe contul din SUA sau cea de pe contul din Ro?

Cel mai recent răspuns: element94 , utilizator 15:23, 11 Iunie 2018
As dori sa vad si eu un raspuns/sfat la aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru sumele virate in cont? apostolga apostolga Buna ziua, In anul 2024 pana astazi mi-au fost virate in cont personal suma de 32.000 lei de la diverse persoane fizice,unele mi-au donat sumele de banuti ... (vezi toată discuția)
Impunere cas alexhh alexhh In anul 2008, intr-o anumita perioada am lucrat pe baza unui contract de prestari servicii. Dupa ce am trecut pe la ANAF si am declarat ce trebuia... astazi am ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre banii primiti si banii declarati la stat. bani la negru ??? mkpwmk mkpwmk Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. La firma la care sunt angajat de aproape 2 ani ocup functia de agent vanzari. Salariul meu consta in ... (vezi toată discuția)