avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calatorii CFR
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calatorii CFR

Buna ziua! Copilul meu are varsta de 19 ani si beneficiaza de pensie de urmas fiind elev la o Scoala Postliceala Sanitara particulara,dar acreditata de stat. Nu i se poate elibera abonament CFR cu reducere, asa i se spune la ghiseul CFR. Intreb insa, nu are dreptul pensionar fiind, la acele calatorii cu gratuitate de 50% ? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2017
maricela dob, utilizator

Alte discuții în legătură

Scoala postliceala - reduceri elevi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , daca urmez cursurile unei scoli postliceale particulare acreditate am dreptul la reducere pe tren ? (exact cum era la liceu sau facultate) ... (vezi toată discuția)
Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport gratuit ... uncetateanN uncetateanN Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport(cu trenul) gratuit la fel ca si studentii sau de cel putin o reducere? (vezi toată discuția)
Valabilitate adeverinta student Smurfette Smurfette Buna! Cat timp este valabila adeverinta emisa de facultate care atesta ca sunt masterand? CFR Calatori spune ca doar o luna, adica pana la 31.10.2016. Unde ... (vezi toată discuția)