avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am luat țeapă: am participat la o loterie ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am luat țeapă: am participat la o loterie organizată pe un grup de Facebook.

Am participat la o loterie organizata pe un grup de facebook. Am cumparat tichete(imaginare) in valoarea de 190 de lei. Am fost desemnat castigator insa dupa cateva discutii cu cel caruia i-am virat banii, m-am ales sa fiu blocat pe facebook de el. Tot ce am acum sunt datele lui de la banca( Iban + nume complet) si niste conversatii in care el imi spune ca va depune coletul prin curier cat de curand. Ce pot sa fac? Ma gandesc ca nu e de competenta politiei
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: drpirici39 , utilizator 17:51, 19 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura solutie este sa faceti o plangere la politie pt savarsirea infractiunii de inselatorie.Incercati sa depuneti inscrisuri in baza carora organele de cp sa-si poata formula o parere.
Multumesc! Asta vreau sa fac insa as mai dori sa stiu ce i se poate intampla in cel mai rau caz respectiv ce i se poate intamplat in cel mai bun caz?
Daca vă doare așa de tare de urmări, ce i s-ar putea întâmpla " țeparului ", de ce mai intrați pe forum? Aici primiți gratuit sfaturi de la persoane competente, cum și cui să vă adresați pentru soluționarea cazului expus. Acționați-l în judecată și veți primi răspunsul, legal, hotărârea judecătorească.
Aici am ocazia sa stau de vorba cu oameni ce au cunostinte judiciare. Asta este intrebarea mea. Vreau sa stiu ce i se poate intampla fiindca nu am de gand sa distrug viata unui tanar pentru 200 lei. Asta este motivul pentru care vreau sa stiu ce poate pati in cel mai rau caz si ce poate pati in cel mai bun caz.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Înselãciune george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Intampin o problema serioasa. Am luat o teapa pe net. Am schimbat prin curier cu un anumit, doua obiecte.eu am trimis ceva el altceva. El acum nu ... (vezi toată discuția)
Teapa pe okazii.ro express24 express24 Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro . Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)
Inselat pe okazii george_best george_best Off , si eu alt prost ka multi altii probabil... am vrut un telefon bun de pe okazii,,,iar un tip mi-a trimis in schimbul sumei (500 ron) un telefon muuult mai ... (vezi toată discuția)