avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cursuri de calificare la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cursuri de calificare la somaj

Am urmat o sc pl de asistenta medicala , la terminarea ei am intrat in somaj pana in luna aprilie anul acesta. Se fac cursuri de calificare la ei (frizerie-coafor-manichiura-pedicihiua) si fiind dintotdeauna pasionata de asa ceva ma gandeam sa incep si eu cursurile apoi sa lucrez pe cont propriu! Durata acestui curs este de aprox 5-6 luni.Ma intrebam ( ei spun ca imi asigura abonament pe mijloacele de transport in comun , e o oarecare distanta pana la judet dar mai mica de 50km. ) daca e adevarat, daca pot lucra ca si pfa ( adica daca dimploma imi e recunoscuta) si ce obligatii am( inafara de faptul ca trebuie sa ma prezint...evident ma intereseaza daca o sa am ceva de platit)

Alte discuții în legătură

Obligativitatea unui curs de igiena pentru lucratorii comerciali mihalicrina mihalicrina As dori sa stiu daca pentru un absolvent de colegiu sanitar care in cadrul cursurilor de 3 ani a efectuat si cursuri de igiena la blocul alimentar atat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru lucratorii comerciali este obligatorie calificarea. ... Simona Panduru Simona Panduru Buna ziua. Pentru lucratorii comerciali este obligatorie calificarea. Daca da, ce sanctiuni se pot aplica si de catre ce organ de control? Multumesc (vezi toată discuția)
Preparator fast food Xtrek Xtrek Ma intereseaza daca pentru un preparator fast food este necesar sa aiba certificare de bucatar sau eventual ce cursuri trebuie sa urmeze. Multumesc. (vezi toată discuția)