avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere despagubiri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere despagubiri

Buna ziua. Primesc de o luna niste plicuri acasa de la un IFN cum ca as avea un credit la ei. Dansii sustin ca ar avea o copie dupa buletinul meu pierdut acum 2 ani si un fluturas de salariu de la alta firma fata de cea la care lucrez eu. La fiecare saptamana ma hartuiesc in scris cu cate o ”felicitare”. Ii pot da in judecata si pot cere despagubiri?
Cel mai recent răspuns: valentin60rot , utilizator 13:31, 18 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Inteleg din postarea dvs faptul ca, de fapt, nu aveti acel credit. Daca este asa, puteti face o notificare catre firma respectiva in care sa le aduceti la cunostinta situatia, iar daca mai continua, ii puteti da in judecata. E recomandat sa aveti notificare (deci o corespondenta scrisa, nu telefonica) intrucat in momentul in care dvs ii actionati in instanta ei nu se vor putea apara cu bine cunoscuta formulare: "Nu am stiut situatia reala....daca ne-ar fi spus...etc"
am deja depusa o plangere la politie si una la anpc. intrebarea mea este daca pt eu sa le cer lor despagubiri. ce sanse as avea daca i as actiona in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din executare gresita cami64 cami64 Buna ziua, La momentul declansarii executarii silite de catre ERB Retail Services pentru un credit de nevoi personale, ANPC a constatat ca eu nu datorez nici ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor akhus akhus Buna ziua, Am doua probleme: Problema 1. In 2011 detineam un card de credit EuroLine. Ultima rata din acel credit a fost platita de tatal meu. In momentul ... (vezi toată discuția)