avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Raportare anuala in SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Raportare anuala in SEAP

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca raportarea anuala( referitoare la procentul de achizitii electronice) care trebuie facuta in SEAP pana la 31 martie mai este obligatorie sau nu. Eu nu am mai gasit in noua lege nimic cu privire la aceasta.Daca da, va rog sa-mi indicati si un act normativ....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ssibiu , utilizator 15:23, 18 Ianuarie 2018
In normele de aplicare H.G 395 / 2016 la Art.12 punct 6....." Dupa definitivarea programului anual al achizitiilor publice, A.c. are obligatia de a publica semestrial in SEAP extrase din acesta, precum si orice modificari asupra acestora......"
Multumesc, dar eu nu ma refeream la PAAP ci la Raportarea anuala "Raport contracte atribuite in 2016" din care se vedea Procentul de atribuire online. Nu sunt sigura daca art. 168-169 din HG 395/2016 se refera la acest raport.
Legea nu face nicio referire la vreo obligatie retinuta in sarcina autoritatilor contractante de a completa si de a comunica acest raport anual.
Obligatia prevazuta de art. 169 din Norme se refera la Operatorul SEAP, adica AADR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)
Achizitiile in seap Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Vineri, 3 aprilie a.c. a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 215, partea I, Hotarârea nr. 370 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)