avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Zile c.m. accident de muncă
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zile c.m. accident de muncă

Bună ziua,

Am eu întrebare legată de întocmirea adeverinței pentru medic dacă se menționează și zilele de concediu medical de accident de muncă. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 18 Ianuarie 2017
Plătitorii de indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate au obligaţia să elibereze asiguratului adeverinţe din care să rezulte numărul de zile de concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă avute în ultimele 12 luni, în vederea acordării certificatelor de concediu medical, conform modelului prevăzut in anexa nr. 19", se prevede în Ordinul CNAS nr. 8/2016.

Prin urmare, numarul de zile de concediu medical acordat in urma unui accident de munca se mentioneaza in aceasta adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine o adeverinta cu stagiul de cotizare Laaurica Laaurica Unde trebuie sa merg sa o eliberez pe loc aceasta adeverinta pt. Concediu medical (vezi toată discuția)
Acte demisie Ana Maria90 Ana Maria90 Buna ziua, Nu am primit actele de incetare a activitatii de la fosta firma ,am avut concediu medical si nu pot beneficia de plata de la actuala firma fara ... (vezi toată discuția)
Concediu medical? corina-iuliana corina-iuliana am nevoie de concediu medical iar doctorul mi-a cerut o adeverinta cu zilele de cm pe ultimele 12 luni, dar eu lucrez la aceasta firma de doar 7 luni. pot lua ... (vezi toată discuția)