avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si alte violente

Buna ziua,
In luna august baiatul si un prieten de-al lui au fost batuti de trei persoane (baieti intre 23-24 ani) pe care nici nu le cunosteau (acestia au fost batuti la discoteca de alte persoane si au venit sa se razbune, batand tot ce le-a stat in cale,in cazul de fata,baiatul meu si prietenul lui).Acestia (adica baiatul si prietenul lui) au fost scosi din masina (ca se aflau in masina stateau de vorba) si loviti cu bate si cheii de masina,distrugand si masina (au spart geamul de la sofer si din spate).ca sa poata sa-i scoata afara.In urma acestei batai, baiatul s-a ales cu fractura de mandibula, si fractura de craniu la ochiul stang celalalt baiat scapand cu leziuni mai usoare.
As dori sa stiu la ce infractiuni se icadreaza,si cat dureaza pana incepe procesul,deoarece nici acum nu au primit citatie de inceperea procesului.De ce dureaza asa de mult?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 14:04, 19 Ianuarie 2017
Buna ziua,

Infractiunea ar putea fi incadrata cel mai bine la vatamare corporala avand in vedere consecintele (in opinia mea fractura de mandibula intra la prejudiciu estetic). Dureaza atat demult pt ca dureaza faza de cercetare si urmarire penala. Puteti sa va interesati dvs sau fiul dvs (depinde ce varsta are) de stadiul urmaririi la politie sau puteti angaja un avocat care sa va reprezinte inca de acum si sa asigure drepturile baiatului printr-o trimitere in judecata si apoi condamnare corecta si prin castigarea de victima a actiunii penale.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente pismis pismis Buna ziua, In luna august baiatul si un prieten de-al lui au fost batuti de trei persoane (baieti intre 23-24 ani) pe care nici nu le cunosteau (acestia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! ContSters485497 ContSters485497 As dori sa ma ajutati daca se poate , sotul meu a fost in oras cu cativa prieteni , acolo a avut loc o altercatie intre el si cativa baieti Rromi, totul sa ... (vezi toată discuția)
Magistrati luati la "misto". va rog ajutor! problema deosebit de grava! kamikaze1999 kamikaze1999 Am o problema cu iubitul meu ... Povestea dateaza din 2000, cand a primit o bataie sora cu moartea, de la niste indivizi intr-un bar... deoarece respectivii ... (vezi toată discuția)