avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Legea nr 227/2015 art 152^2 sau art 312 Regimuri ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Legea nr 227/2015 art 152^2 sau art 312 Regimuri speciale

Buna ziua , desfasor activitatea de comert cu autoturisme second hand >3,5to
De curand am inceput sa achizitionam de la un operator de licitatii din Germania si nintampinam greutati din punct de vedere birocratic :
- incepand cu 2017 trebuie sa mentionam pe factura noul articol ?
- se tot face mentiune la registrul special de cumparari si registrul special de vanzari...nu gasesc capatul de tabel pe nicaieri - ma puteti ajuta ?
Va multumesc
Cu stima , George
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 19:24, 31 Ianuarie 2017
vedeti aici..in ceea ce priveste registrele, acestea nu sunt standardizate, va trebui sa le adaptati dvs. la informatiile cerute de lege..
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie auto second hand bibimadi bibimadi buna seara. reprezint o societate care are ca domeniu de activitate comert auto second hand. achizitionez masini din comunitate de la site-uri de ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii intracomunitare aveno aveno Am achizitionat utilaje second prin licitatie de la o firma organizatoare de vamzari prin licitatie din Germania.(Nu este vorba de autoturisme). Pe factura ... (vezi toată discuția)
Tva la achizitia prin licitatie de obiecte diverse din afara tarii si revanzare la noi Giumanca Andrei Giumanca Andrei Buna ziua, in scurt timp vreau sa infiintez o societate alaturi de un partener care se v-a ocupa cu achizitia prin licitatie de obiecte diverse din afara tarii ... (vezi toată discuția)