avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mc Donald's - actionare in instanta pentru daune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mc Donald's - actionare in instanta pentru daune

Bună seara am nevoie de o părere și mă gândeam ca poate mă ajuta cineva cu un sfat..Începând cu 2014 am început sa mănânc fastfood intre 3 și 5 ori pe săptămână de la cunoscutul lanț de restaurante MC Donald.Datorita acestui fapt am ajuns sa iau foarte mult în greutate si de la 64 de kg am ajuns la 96.Acest surplus de greutate l am luat în 2 ani.Si ăsta nu e tot eu având pielea fără nici o problema dermatologica mi au apărut coșuri care au lăsat cicatrice pe fata,pe întregul corp mi au apărut vergeturi,fisuri ale pielii.Hainele nu mă mai încap, nu mai ies din acasă aproape deloc,la facultate nu mă mai duc,un servici nu îmi pot luam pentru ca nu mă angajează nimeni datorita aspectului meu fizic neplăcut.Eu am 24 de ani.Pe scurt mc ul mi a distrus viața. Întrebarea mea este dacă pot da în judecata mc donald ul pe motiv ca datorita mâncării nesănătoase si plina de substante periculoase pentru sanatate am ajuns în situația așa. Deci mă poate lămurii cineva dacă pot da compania în judecata,pe ce motiv și ce dovezi mi ar trebui.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andradda , utilizator 12:25, 30 Ianuarie 2017
Nu, dar puteti face sport si sa mancati altceva.
Da foarte amuzant. Nu asta e Ideea. Eu am ajuns așa din cauza faptului ca ei vând mâncare nesanatoasa și plina de otrăvuri clienților.Eu vreau sa știu dacă îi pot da în judecata pentru mâncarea toxica pe care o vând oamenilor. Adică de acolo mănâncă și copii mici.Eu am probleme de sănătate din cauza mâncării toxice pe care ei o vând. Plus informații pe care le ascund clienților ca de ex ca carnea de vita pe care ei o pun în Burger e stricata și o injectează cu amoniu ca sa nu se observe.Cine poate sa mă ajute cu un răspuns va rog.Cineva profesionist și care cunoaște legea.Multumesc!
Nu mai e injectata cu amoniu.
Inteleg ca stiati ca nu e sanatoasa si v-ati sa mancati ?
Nu stiati ca produsele tip fast food ingrasa ?
In afara de produsele lor mancate de 4- ori pe saptamana, ce mancati ? fructe si legume ?
Inteleg ca doriti bani, dar nu cred ca ii veti obtine dand in judecata mc.
Da în afară de fastfood acasă mănânc sănătos..eu sunt la facultate și mâncăm fastfood pt ca ajungeam acasă seara pe la 20:00 fiind plecata de dimineață de la 8:00.Vreau sa dau în judecata Mc ul pt daune și prejudicii aduse sănătății mele.Vi se pare normal ca într un an și ceva nici 2 ani am ajuns de la 64 de kg la aproape 100kg? Deși eu I afară de fastfood am mâncat sănătos, n am avut niciodată probleme de sănătate dar după 1 an și jumătate de mâncat mc pe lângă kg bruște pe care le am luat am probleme și cu stomacul și PIELE de la întinderea brusca arata îngrozitor,am probleme cu glanda...nu mai pot purta haine de tricouri,pantaloni scurți.Mie mi se par niște motive destul de întemeiate sa dau mc în judecata.
Am uitat sa precizez ca pe lângă faptul de în afară de mc mâncăm sănătos adică peste,fructe,legume etc(adică aveam grija de mine)eram și o persoana activa,făceam sport zilnic.Sunt niște chestii grave care mi s au întâmplat din cauza mc ul.Eu mâncăm fără sa știu ca în afară de carne,chifla legume și sosuri mâncarea mai conține și otrăvuri. Cei de la mc nu au ambalaje la produse pe care sa fie specificate cantitățile aditivilor,aminoacizi și nici proveniență cărnii și cartofilor.Nu știam ca mâncarea de la mc dăunează sănătății. . Ca astfel nu o mai cumpăram.Mie nu mi se pare normal ce mi s a întâmplat. Așadar este cineva care îmi poate da o părere,un sfat profesionist. Ca de presupuneri și vorbe în vânt n am nevoie.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
Daca nici pe mine, un utilizator pe un forum nu ma convingeti, nu cred ca veti convinge in Romania vreodata vreun judecator ca v-a imbolnavit mc.

Am uitat sa precizez ca pe lângă faptul de în afară de mc mâncăm sănătos adică peste,fructe,legume etc(adică aveam grija de mine)eram și o persoana activa,făceam sport zilnic.


Una la mana ca daca ati fi fost genul care sa manance sanatos si faceati sport regulat, se presupune ca sunteti un tanar informat, nu ati fi ales varianta fast food de 3-5 ori pe saptamana, iar daca ati fi ales-o prin absurd, facand sport, nu s-ar fi pus, nicidecum 30 kg.
Nu știam ca mâncarea de la mc dăunează sănătății


Sa zicem.. dar dupa ce ati vazut ca incepeti sa luati in greutate, sa nu va mai vina un pantalon, nu v-ati pus intrebari de ce, daca faceati sport, mancati salata ? ati asteptat sa luati 30 de kg pana sa va dati seama ca mc e de vina ?

2) nu puteti dovedi de cate ori ati mancat la mc,
3) nu aveti cum dovedi ca v-ati imbolnavit din cauza lor.
Inteleg ca va ganditi sa faceti rost de niste bani, dar nu cred ca ati ales bine pe cine sa dati in judecata. Ar trebui sa va ganditi mai degraba cat veti plati cheltuieli de judecata daca pierdeti..
De asemenea, nu trebuie sa uitati ca sunteti in Romania, nu suntem noi aia unde s-ar admite o astfel de actiune, dar e dreptul dvs sa incercati.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Povata despre gusturile copilariei Oranina Dumitru Oranina Dumitru In ultimii ani incerc sa mananc mai natural, mai naturist pe cat posibil, intr-un Bucuresti poluat si cu magazine alimentare pline de alimente industrializate, ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala sau nesanatoasa? larion mona larion mona buna! Am si eu o problema. Nu stiu daca e mare sau mica. Sunt managerul unui fast-food dintr-un complex comercial din Timisoara si unul din vecinii ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)