avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua! Firma la care lucrez se închide , decizia fiind a patronului,in calitate de asociat unic. Întrebarea mea este: au salariatii dreptul la salarii compensatorii in cazul concedierii colective? Mentionez ca acest lucru nu apare in Contractul Colectiv de Munca.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 26 Ianuarie 2017
Acordarea salariilor compensatorii este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere filiala firma-implicatii angajat alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua. Lucrez la o firma multinationatioanala care are o filiala si in Romania. Firma din informatiile mele doreste sa inchida filiala din ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere defiintare post - salariu compensatoriu cozmyn18 cozmyn18 Buna ziua dl. avocat, Sunt din Brasov, si lucrez pentru o firma din Targu Mures. Poziția mea este de Manager Zonal, si lucrez home office, avand in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unei concedieri colective la o firma privata ... Vangas Vangas Buna ziua,in urma unei concedieri colective la o firma privata nu primim salarii compensatorii? (vezi toată discuția)