avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie, proces pentru o fapta inexistenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie, proces pentru o fapta inexistenta

As avea o intrebare si anume referitor la o citatie
Am primit o citatie la un proces cu numele meu de familie dar numele mic in loc de Mariana cum ma cheama scrie Maria.
M-am prezentat la proces,avocatul partii adverse sustine ca eu sunt persoana cu care se judeca dar in toate actele sunt trecuta Maria, chiar si judecatoarea l-a intrebat pe avocat de cateva ori daca eu sunt persoana cu care se judeca spunandu-i ca pe mine ma cheama Mariana in buletin nu Maria.
Procesul sa terminat fiind respinsa cererea domnului respectiv.
Domnul avocat a facut mai departe si la fel si de aici am primit o comunicare in care imi cere sa trimit datele personale si acte cu care sa ma apar imotriva acuzatiei aduse si acestea veniind tot pe numele de Maria.
Ce pot face in acest caz?
Eu nu il cunosc pe domnul desii dansul sustine ca eu sunt persoana cu care se judeca pe motivul unui teren pe care sustine ca l-am vandut clentului sau, teren pe care nici nu e al meu si de care nu stiu absolut nimic.
Acum 5 ani bunica i-ar fi vandut domnului respectiv cateva parcele de teren iar acum domnuk respectiv sustine ca si eu iam vandut teren si ca am si incasat bani de la dansul pe terenul respectiv.
Atat eu cat si bunica am incasat bani pe promisiunea facuta de amnadoi acum 5 ani dar din pacate domnul sustine ca mai e o promisiune incheiata tot intre el si bunica doar ca banii i-am incasat doar eu pe alte parcele de teren pe care nici eu si nici bunica nu il mostenim pentru ca nu e terenul nostru.
Culmea e ca sumele de bani corespund pe amandoua promisiunile undeva la 7000 lei.
Ce pot face va rog sa ma ajutati cu un sfat ?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 19:54, 26 Ianuarie 2017
Atat reclamantii ct si paratii , toate partile dintr-o cauza , dosar aflat in instnta trebuie sa depuna copii dupa actele de identitate si concret in cazul dumneavoastra, acte de proprietate pentru terenurile respective.
Pentru sustinerile reclamantului trebuie sa faca si dovada nu doar vorbe.
Va recomand sa consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Danapls Danapls Buna ziua, tatal meu a primit de la primarie un titlu de proprietate pe un teren pe numele bunicului. Terenul a fost vandut de catre tata, mostenitorul legal. ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat inainte de a se realiza acte Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Bunicul meu a vandut un teren, inainte sa moara (mai bine zis nepoata lui,dar cu semnatura lui).Inainte sa se iasa cadastrul si restul actelor ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare teren andre1231 andre1231 Buna ziua , am nevoie urgent de un raspuns , socrii mei au un teren cumparat de 22 de ani in suprafata totala de 1188 mp , dar in acte sunt trecuti doar 525 mp ... (vezi toată discuția)