avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prevederi legislatie locativa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prevederi legislatie locativa

daca opersoana detine in chirie o locuinta din fondul locativ de stat si apoi cumpara o locuinta din fondul privat, este obligata sa predea locuinta detinuta in chirie? as dori sa stiu daca da...sau daca nu, care sunt prevederile legale in aceasta cauza. Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de chirie in mapn romeociprian romeociprian asi dori sa mi spuneti si mie va rog daca mai pot beneficia de indemnizatia de chirie daca am primit o locuinta ANL. (vezi toată discuția)
Fond locativ de stat dumitrurusu dumitrurusu As dori sa stiu, daca, in cazul in care m-am casatorit, iar sotia detine un apartament proprietate personala, iar la randu-mi am devenit co-proprietar, mai am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pe scurt: fiul major al unei familii care deține ... smari smari Bună ziua! Pe scurt: fiul major al unei familii care deține locuință proprietate, poate beneficia de repartiție locuință din fondul Locativ de stat? ... (vezi toată discuția)