Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

spaca 
	    	Utilizator

spaca 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 danmihai13	                   

Buna seara,puteti sa imi spuneti daca am dreptul sa beneficiez de compensatia chiriei daca m-am mutat definitiv dintr-o garnizoana in alta,de la cluj la ... (vezi toată discuția)
	                    danmihai13	                   

Buna seara,puteti sa imi spuneti daca am dreptul sa beneficiez de compensatia chiriei daca m-am mutat definitiv dintr-o garnizoana in alta,de la cluj la ... (vezi toată discuția)

irina36	                   

in conditiile acordarii compensatiei pt chirie..... cadru militar..... are vreun efect juridic primirea in chirie a beneficiarului acestui drept de catre ... (vezi toată discuția)
	                    irina36	                   

in conditiile acordarii compensatiei pt chirie..... cadru militar..... are vreun efect juridic primirea in chirie a beneficiarului acestui drept de catre ... (vezi toată discuția)

ContSters14496	                   

Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters14496	                   

Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)