avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire-executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire-executare silita

Buna ziua,Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,privind o sulta si un teren care sa dat in data de 19- 09-2013 ,iar in data de27-11-2014 am fost la executor,unde s-a facut o notificare partilor dar fara nici un rezultat.Vreau sa va intreb daca mai am dreptul la acea sulta si la acel teren,nu a trecut prea mult timp? Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: vasiletudurean , utilizator 20:16, 30 Ianuarie 2017
Pana in noiembrie 2017, mai aveti un pic de timp.Atunci s-ar implini 3 ani de la ultimul act de executare. Mergeti la executorul judecatoresc si vedeti ce puteti face.
av. Ileana Schwarz
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2017
Ileana Schwarz, Avocat
Va multumesc din suflet
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2017
vasiletudurean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Plata sultelor ion luca c ion luca c In urma unei hotarari judecatorestidefinitive si irevocabile ,unul din trei mostenitori a fost obligat sa vanda suprafata de teren care a fost subiectul ... (vezi toată discuția)