Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre în copie conformă cu originalul, și cerere de ordonanță regularizată.

Vă rog să-mi explicați, ce se înțelege prin "hotărâre în copie conformă cu originalul", și cerere de ordonanță președințială regularizată`?
Pentru un dosar pe rol de ordonanță președințială, instanța a trimis o adresă prin care solicită printre alte înscrisuri CERERE REGULARIZATĂ (ordonanță președințială), și dacă există o hotărâre veche a instanței, în copie conformă cu originalul.
Vă mulțumesc`!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:47, 1 Februarie 2017
Prin procedura de regularizare judecatorul cauzei pune in vedere reclamantului sa aduca precizari atunci cand este cazul, sa timbreze,sa indice probe etc.In cazul dvs tb depusa o hotarare judec in copie pe care scrieti conform cu originalul si va semnati,Daca nu va conformati celor dispuse de instanta actiunea dvs o sa fie anulata,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea cererii introductive de instanþã elenisa elenisa Va rog frumos sa-mi spuneti, regularizarea cererii de chemare in judecata este acelasi lucru cu \\"Cerere de modificfare a cererii introductive in instanta\\"? ... (vezi toată discuția)
Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto neincheiata cristianno3 cristianno3 Buna as dori un sfat in urmatoarea problema: am vandut un autoturism acum 1 an unei persoane din alt oras doar cu o chitanta fara data sau suma trecuta pe ... (vezi toată discuția)