avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare taxa auto

ce sanse am sa recuperez taxa auto de prima inmatriculare?vreau sa dau in judecata sa recuperez taxa.dar ar fi o probleme, nu mai am foaia de calcul a taxei, adica nici o copie si nici dupa chitanta de plata, ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 16:33, 28 Septembrie 2009
nu trebuie sa dati pe nimeni in judecata. se poate rezolva amiabil si fara chitanta care atesta plata taxei.
mergeti cu toate celelalte documente solicitate la administratia financiara de care apartineti si in locul chitantei care atesta plata taxei faceti o cerere prin care solicitati duplicatul chitantei cu care a-ti platit taxa ... in aceasta situatie dureaza mai mult cam 1 luna si jumatate dar se rezolva .

succes!
daca eu inca nu am platit taxa auto,in ce conditii as putea cere inmatricularea masinii fara plata ei,in ce temei legal si ce pasi ar trebui sa urmez ca sa fiu sigura ca voi reusi??????
multumesc pentru raspuns, o sa merg sa vad ce rezolv
daca nu recuperezi banii pe cale amiabila trebuie sa-i dai in judecata.
carmenmur a scris:

daca nu recuperezi banii pe cale amiabila trebuie sa-i dai in judecata.
#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie chitanta taxa de inmatriculare auto Hamann Hamann Buna ziua, pentru o copie a chitantei de pe taxa de inmatriculare pentru o masina inmatriculata in 2010, trebuie solicitata S.P.C.R.P.C.I.V.? deci serviciului ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto crys_to_all crys_to_all am inmatriculat o masina second hand adusa din germania in anul 2009 si am platit taxa de inmatriculare in valoare de 4617.00 ron in data de 04 06 ... (vezi toată discuția)