avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din Market
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din Market

Am furat din Carrefour niște chestii in valoare de maxim 50 de lei și am fost prinsă. A venit poliția și a făcut proces verbal și acum am primit citație acasă ca trebuie sa ma duc la tribunal. Ce se va întâmpla?
S-a deschis dosar penal, nu cred ca ati inteles bine unde ati fost citata, banuiesc ca e vorba de politie.
Scrie ca trebuie sa ma duc la judecătorie sa îmi dea un plic. Și se poate renunța la dosar penal sau o sa apara in cazier?
In mesajul precedent ati spus Tribunal, acum spuneti Judecatorie, chiar va este greu sa cititi exact ce scrie pe citatie, noi incercam sa va ajutam se pare ca dvs nu vreti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat din magazin Cristi Ioan Cristi Ioan Buna ziua. Zilele trecute am fost intr un carrefour express de la mine de prin zona si am furat un lapte cu gust de ciocolata de 3.69 lei. La iesire am fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din hipermarket paula392 paula392 Am fost prins furand din [hipermaket] niste produse totalizand suma de 350 RON. Am fost bagat intr-o camera, perchezitionat si am avut de ales intre a plati ... (vezi toată discuția)
Amenda toader oana toader oana Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)