avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

am si eu o intrebare... cata alocatie ia fiica mea pe luna septembrie 2009 daca este nascuta pe 06.09.2007? dar eu mai primesc indemnizatie pentru luna septembrie?
va multumesc... ;)
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:55, 9 Septembrie 2009
Alocatia se va calcula proportional cu nr de zile.
Pentru primele 6 zile va incasa 40 de lei, iar pt urmatoarele 24 de zile 33 de lei.
Similar se calculeaza si indemnizatia dvs. pt 6 zile veti incasa 1/5 din indemnizatia incasata in mod normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului hadasssa hadasssa Buna seara! Am fost in concediu crestere copil pana la 2 ani (pe 23 feb a implinit copilul 2 ani) si nu stiu sigur cat trebuia sa primesc pe luna februarie: ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc Luiza80 Luiza80 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, cum s-a calculat indemnizatia pentru cei 2 copii , pentru ca am primit suma de 2680 lei pe 15.05.2014. ... (vezi toată discuția)