avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... detasare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

detasare

Am primit o decizie prin care eram detasata la alt compartiment,aceiasi unitate. Cine imi face pontajul.Mentionez ca am sarcinile de pana acum, plus cele de la noul compartiment, chiar in fisa postului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 08:56, 7 Februarie 2017
Buna ziua,

Nu se intelege care este intrebarea dvs. Cine va face pontajul? Aceeasi persoana ca si pana acum daca nu v-a fost indicata alta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare, rog urgent ContSters21019 ContSters21019 Am nevoie urgent de un sfat: Sunt angajata intr-o institutie publica la Serv. Fin.Contab, cu atributii specifice acestui compart. in plus am si decizie de ... (vezi toată discuția)
Delegare sau schimbarea locului de munca fara acordul angajatului ContSters21696 ContSters21696 Personal am o problema, si as vrea sa aflu si alte pareri. De 2 ani sunt consilier juridic in cadrul Compartimentului Achizitii. In luna septembrie ma aflam ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Lielena Lielena Buna ziua, Lucrez la o regie subordonata consiliului local, la compartimentul achizitii. Pe langa atributiile din fisa post, indeplineam si \\"functia\\" de ... (vezi toată discuția)