Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Auditor energetic pentru cladiri: profesie libera sau SRL?

Sunt auditor energetic autorizat si doresc sa stiu care situatie este mai favorabila conform noilor legislatii:

1. Certificat de profesii libere - costurile catre stat se ridica la aproximativ 23% din profit.

2. Societate comerciala - aici nu sunt foarte bine informat in privinta costurilor deoarece imi este greu sa gasesc un raspuns de la un contabil BUN.
(Aceasta societate poate lucra si fara angajat)

Alte discuții în legătură

Auditor energetic luminitaegri luminitaegri In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?[quot] (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)
Limitarea dreptului de a munci. svaiter svaiter In constitutie scrie ca orice persoana are dreptul la munca, dupa pregatirea pe care o are. Vreau sa cunosc mai multe pareri pentru citeva situatii unde cred ... (vezi toată discuția)