avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de incordare psihica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de incordare psihica

Primesc un spor de 15% pentru incordare psihica ,conform legii 250/2016 am primit 15%din salariu de incadrare .Intrebarea mea este pana la aceasta lege sporul de 15% la ce salariu se calcula ?la resurse umane cand am intrebat mi sa spus ca se face o medie si se calculeaza prin regula de trei simpla .Fluturasul meu avea salar de baza o suma si salar de incadrare alta suma .Este corect ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:02, 10 Februarie 2017
Sporul pentru solicitare neuropsihica se calculeaza, conform legii 284/2010, la salariul de baza.(art. 19).
la salar de incadrare1933,salar de baza 1185,baza calcul sporuri 1933 ,spor incordare psihicala 176 ore 178 lei este corect ?
Salariul de baza nu poate fi mai mic decat cel minim garantat in plata la nivelul tarii. Ce functie ocupati, ce grad profesional, gradatie de vechime si in ce institutie, ca sa incercam un calcul cap-coada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu ciobanuclaudia ciobanuclaudia Personalul care lucreaza la centru de noapte fara adopst de ce sporuri putem beneficia ?mentionez ca primim 15 % incordare psihica ,dar nu e calculat la ... (vezi toată discuția)
Incadrarea cu salariul minim remuss remuss Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un ... (vezi toată discuția)
Sporul in asistenta sociala Blotzy86 Blotzy86 Buna ziua, ma puteti ajuta cu o interpretare a legii 250/2016( noua grila a salarizarii de baza) in care intra si asistenta sociala, nelamuritea mea este ca ... (vezi toată discuția)