avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii neplatite

Buna seara,

Va rog ajutati-ma cu un raspuns in ceea ce priveste recuperarea salariilor neplatite, dinaintea intrarii societatii in insolventa. Acum societatii i s-a deschis procedura de faliment si s-au trimis notificari angajatilor pt depunerea cererii de admitere a creantelor nascute dupa data deschiderii procedurii generale de insolventa.
Intrebarea mea este: cei care au sume de recuperat dinaintea insolventei, cum procedeaza? Isi mai pot primii salariile restante?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 10 Februarie 2017
Angajator in insolventa: Ce drepturi au angajatii si cum isi pot recupera ei salariile neachitate?

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii de la firma aflata in insolventa Dana10032013 Dana10032013 Buna ziua! Am fost angajata la o firma timp de 5 ani, in perioada 2007-2012. In anul 2011, luna decembrie, firma a intrat in insolventa. In luna iunie 2012, ... (vezi toată discuția)
Neplata salarii cio_andrey cio_andrey Se da urmatoare situatie : 4 angajati neplatiti de 3-4 ani la o intreprindere intrata in insolventa. 1. Se pot recupera drepturile salariale ? 2. Daca nu, ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala de 2 ori? art.242 art.242 Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu ... (vezi toată discuția)