avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la succesiune

buna ziua! am un frate intr-o tara unde momentan nu avem consul, de la care imi trebuie niste acte! Deci n-are unde sa-mi faca procurile! Mai exact e vorba de act de donatie a partii lui din succesiune in favoarea mea si o procura ptr mine sa am acces la contul mamei din banca! Se pot face aici procurile si sa le trimit, eventual prin fax, sa le semneze si sa mi le trimita inapoi sa le duc la notar? Sau exista alta varianta? N-am mentionat tara respectiva, deoarece nu stiu daca am voie! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elias_eu , utilizator 09:58, 11 Februarie 2017
Nu stiu daca am voie sa mentionez tara, pe site! Nu stiu nici daca gasesc aici sa traduc actele, eu n-am gasit traducator! Tara nu e membra a Conventiei, deci nici apostila nu se pune! Si fara traducere si apostila.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)
Apostila Cati L. Cati L. Firma noastra doreste sa cesioneze o parte din actiuni unei companii din afara tarii. Pentru aceasta documentele companiei straine trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu procura deeagav99 deeagav99 Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare. Este posibil ca mama mea care este in Italia sa faca o procura prin care cedeaza la partea ei de mostenire(sunt 2 frati ... (vezi toată discuția)