avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cand este necesar acordul tuturor concesionarilor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cand este necesar acordul tuturor concesionarilor de drept ai unui loc de veci ?

Prin C.M. am mostenit din partea tatalui decedat dreptul de concesiune a unei cote parte loc de veci transmis de la bunicul . In urma decesului unui unchi mi-a fost solicitat de catre fiul lui acordul pentru inhumare la cimitir..Sotia unchiului si alte surori ale tatalui meu mostenitoare ale dreptului de concesiune cota parte sant inhumate in acel loc de veci insa tatal meu nu.Am contactat telefonic administratorul cimitirului si l-am informat ca nu imi dau acordul si mi-a comunicat ca trebie sa ma prezint la administratia cimitirului.cu C.I si sa depun o declaratie in acest sens.Daca nu procedez astfel si nu ma prezint poate fi inmormantat unchiul fara acordul meu?

Alte discuții în legătură

Reconstituire act de proprietate loc de veci clony clony Ma confrunt cu o problema spinoasa careia nu stiu cum sa-i dau de capat. Bunica mea si strabunicii mei sunt inmormantati in acelasi loc de veci, aflat in ... (vezi toată discuția)
Profanare de morminte sau nu raluca03 raluca03 buna ziua asi dori sa adresez si eu o intrebare despre profanare de morminte parinti mei aveau 2 locuri de veci normal aprtineau bunicilor mei din partea ... (vezi toată discuția)
Loc de veci- cedare, concesiune, donatie.... alexandru andra alexandru andra Buna ziua Acum 8 ani am inmormantat tatal intr-un loc de veci al unei cunostinte care este mostenitoarea gropii respective. Acum dupa atata timp vreau sa ... (vezi toată discuția)