avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salar de doua ori in același dosar, dupa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salar de doua ori in același dosar, dupa achitarea debitului

Bună ziua.IMa numesc l. Nechita.In februarie 2016 m-am trezit cu proprire pe salar (card la BRD), La banca,după ceva timp de așteptare, mi sa comunicat ca e de la acest executor Tudorache Catalin , de ce nu stiu sa_mi relateze mai mult și ca sa sun eu și sa mă lamuresc (eu nu primisem nici o instiintare pana la acea data- nici de la executor nici de la banca).Am primit plic de la executor după câteva zile, unde era specificată suma datorată și comisionul de executare, care , împreună, erau 3800 RON.
Am terminat de achitat în 6 luni, iar in luna august, am sunat la executor sa anunț iar acesta mi-a transmis ca mai am de plătit 3100 ron, deoarece BRD nu au trimis decât o rată. Iar câteva drumuri la banca ca sa-mi dea desfășurătorul,pe care l-am trimis, prin fax, la executor.Am zis ca problema e rezolvata deși nu am primit nici confirmare scrisa,
Februarie 2017 mă duc sa ridic salar de pe card brd..Proprire.Intreb funcționarul de la ghișeu, după o ora mi se comunica ca de la același executor și ca suma e de 3100 ron.Le explic cum stau lucrurile și după o alta ora de așteptare îmi arata hârtia trimisa de executor ( hârtie pe care am primit-o și eu dar după 3 zile după ce am fost la banca).Sun
Executorul, Acesta acuza banca ca nu au returnat decât o suma și ca figurez cu datorie de 3100.Ma duc din nou la banca, le spun ca sunt acuzatiți ca ei ar fi de vina , ei îmi zic ca mi-au dat atunci , desfășurătorul și ca sa mai trimit încă odată fax, lucru care nu mi se pare normal și corect Ce mai este de făcut? Voi sta tot timpul cu gândul ca oricând și oricine se poate ,,baga" în contul meu fără ca eu sa fiu măcar avertizata de banca? La ce mai reactualizam date la banca?
Vă mulțumesc anticipat, ptr. Orice răspuns sau sfat
Cel mai recent răspuns: L.nechita , utilizator 17:25, 19 Februarie 2017
Intr-adevar,se pare ca banca este in culpa,faceti reclamatie la ANPC
Inteleg ati avut un debit! Exezecutorul va facut poprire pe contul bancar?! de unde, lunar banca trebuia sa va retina 1/3 din suma depusa in contul respectiv, pana la recuperarea integrala a sumei. OK! La final dvs. trebuia sa faceti o solicitare catre banca sa va comunice o adeverinta insotita de desfasuratorul din care rezulta ca timp de t luni va oprit suma de si a virat-o in contul executprului. Apoi cu aceasta adeverinta si desfasuratorul mergeati la executor ca sa va radieze din evidentele lui si sa va dea o adeverinta ca a luat la cunosrinta la sumâ a fost achitata inegral.
La ăsta mă gândeam și eu, dar am dorit și niște sugestii.Multumesc frumos.
Da, un debit la Provident.Credit contractat în 2012, plătit 3 luni, apoi nu au avut încasator zonal o perioada, Intre timp am fost nevoită sa plec din tara 1 an.Pana în februarie 2016 (relatat subiect detaliat în mesaj anterior) când mi-a fost făcută proprire pe salar, aflând după mai multe intervenții ptr ce era aceasta . Am achitat, am scos desfasurator de la banca, am trimis fax la executor, el fiind din București, eu din Iași nemaiprimind nicio notificare..În februarie 2017 surpriza-proprire de la același executor pe o suma care eu o achitasem in iulie 2016 și i-am demonstrat ca am făcut acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai este de facut? L.nechita L.nechita Executare silită, de la executor din Bucuresti(Tudorache Cătălin Andrei),Eu din Iasi.Achitat suma prin propri lunare card BRD dupa 7 luni.(februarie-august ... (vezi toată discuția)
Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la brd sub forma ... gbaranga2002 gbaranga2002 Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la BRD sub forma unui card de cumparaturi in valoare de 10.000 lei pe care ulterior nu am mai reusit sa il ... (vezi toată discuția)