avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil (gemeni)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil (gemeni)

Buna ziua,
De la sfarsitul lunii ianuarie sunt fericitul tatic a 2 fete gemene.
As dori sa ma lamuriti cum se va calcula indemnizatia pt crestre copil im acest caz.
Din ce am citit eu, pe net, am inteles ca vom primi 85% din salariul net + 1 indemnizatie minima (de la 1 februarie ar fi 1232,5) in conditiile in care sotia va sta 1an si 9luni pt a beneficia de cei 500ron acordati de la 2 pana la 3 ani pt fiecare copil.
De asemenea as dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez cu luna de comcediu obligatorie pt celalalt parinte, adica eu.

Alte discuții în legătură

Drepturi mama si tata de gemeni Floricica88 Floricica88 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile atat banesti cat si nebanesti(zile de concediu...etc) de care pot beneficia parintii de gemeni(atat mama cat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cu contract 4 ore de munca RaduAdi RaduAdi Buna.sotia mea lucreaza cu contract 4 ore/zi si are 1 an si 9 luni lucrate.sefa sotiei a spus ca poate intra in concediu crestere copil doar daca are 2 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil pentru gemeni nascuti in decembrie 2010 lavinia_radu lavinia_radu In decembrie 2010 am nascut gemeni baieti, in luna februarie am depus dosarul pentru indemnizatie iar la sfarsitul lunii aprilie 2011 am primit banii si ... (vezi toată discuția)