avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Intrebare suplimentara.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Intrebare suplimentara.

sa inteleg ca medicul de familie nu primeste nici o informatie din partea vreunei institutii cu privire la gratuitatea de care dispun, aceasta dovedindu-se numai pe baza adeverintei pe care i-o dau eu?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:07, 11 Septembrie 2009
Cum atestati dreptul la facilitati? Medicul de familie trebuie sa intuiasca acel drept, chiar daca are informatii despre acele drepturi?
Va referiti la o informatie din parte unei alte institutii medicale? prin care sa faceti dovada faptului ca suferiti de oboala cronica datorita careia dispuneti de tratament gratuit? sau altceva..?Daca este asa. da, va trebui sa ii prezentati medicului de familie dovada rspectivei afectiuni, atestata si de alti specialisti.
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Nu, ma refer strict la situatia mea de asigurat in mod gratuit datorita statutului de student. Adica, in afara adeverintei de la universitate pe care o dau eu medicului, acesta primeste informatii cu privire la calitatea mea de student si din partea facultatii sau oricarei alte institutii?
In cazul acesta situatia este clara;: medicul de familie trebuie sa tina cont ca sunteti student!
Nu , cei de la univarsitate nu vor transmite medicului dvs. de familie date despre dvs. Dvs. va trebui sa prezentati adeverinta si legitimatia de student pentru a putea beneficia de gratuitate.
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
ContSters47264, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie. Cristi_C Cristi_C Buna ziua, am si eu o nelamurire? Cum procedez si de ce acte am nevoie pentru a schimba medicul de familie cu unul din alt judet? Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport gratuit ... uncetateanN uncetateanN Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport(cu trenul) gratuit la fel ca si studentii sau de cel putin o reducere? (vezi toată discuția)
Transport gratuit cfr loredana17apr loredana17apr Bună seara! Sunt studenta in anul II la Facultatea de drept din cadrul Universității din Pitești. În anul universitar 2016/2017 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)