Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inregistrarea divortului din strainatate in Romania

Ce acte sunt necesare ptr a inregistra divortul (care a avut loc in Israel) in Romania ????
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 21:50, 21 Februarie 2017
Accesand acest link veti gasi informatiile solicitate.

[ link extern ]

Conform celor consemnate pe site-ul indicat documente se pot depune personal sau prin împuternicit.
In situatia in care nu va puteti ocupa personal, apelați la serviciile unui avocat in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat cu experienta dreptul muncii Misogina Misogina recomandare avocat cu experienta dreptul muncii cu birou in Cluj (vezi toată discuția)
Directiva 95/46/ce a parlamentului european Sandu Marian Sandu Marian Am primit de la un prieten un mail cu urmatorul subiect: \"Conform deciziei UE, Israelul controlează datele personale ale românilor! Jurnalul Oficial L 027 ... (vezi toată discuția)