avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta pe numar de inmatriculare gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta pe numar de inmatriculare gresit

Buna ziua,

In vara anului trecut mi-am facut o rovinieta pentru un an de zile. Azi am primit prin posta o amenda de rovienieta si am fost surprins.

Verificand bonul de plata al rovinietei am constatat ca este trecut un alt SASIU si un alt NUMAR de inmatriculare. In numar era 2 in loc de 7, iar sasiul era complet diferit.


Cum pot rezolva acesta situatie avand in vedere ca am circultat tot anul cu masina si ar fi trebuit sa am rovienita pana in iulie 2017???
Mentionez ca pe site-ul de la DRPCIV am vazut ca masina pe care s-a facut rovinieta exista.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
catalin_utilizator67, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:08, 24 Februarie 2017
Formulați o plângere împotriva p-v de contravenție și solicitați anularea motivat de faptul că fapta reținută nu este conformă cu realitatea.
[ link extern ] /

[ link extern ]

S-ar putea ca procesul sa fie mai costisitor si rezultatul e nesigur. Obligatia revine totusi celui care cumpara rovigneta sa se asigure ca e emisa corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Annarina Annarina Bună ziua. Am o nelămurire in legătură cu rovinieta. Am cumpărat un autoturism care are rovinieta valabilă până anul următor. Eu am plecat la drum si ... (vezi toată discuția)
Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)