Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie gr3+ program 4 ore

Buna ziua,
Va rog sa ma lamurit daca un salar cu program de 4 ore influenteaza pensia de gr 3 ce o am in prezent, adica daca ma angajez cu 4 ore si sa spunem ca retributia mea ar fi mai mare ca jumatate din salariul minim, ar afecta in vreun sens pensia primita?
O cunostiinta avea pensie de urmas, a lucrat cu 4 ore la o societate si dupa un timp a trebiut sa returneze o anumita suma din pensie, din cauza ca a castigat mai mult ca 1/2 din salariu minim.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 26 Februarie 2017
O persoana pensionata de gradul III de invaliditate poate cumula pensia cu veniturile din salarii, indiferent de cuantumul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Cumul venituri pensie invaliditate gr iii cu alte venituri gungureanu gungureanu Buna ziua Ma numesc Ungureanu Gheorghe si am depus actele pentru pensie de invaliditate gradul III la care ma incadrez conform deciziei medicale asupra ... (vezi toată discuția)