avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Analiza de risc la securitate fizica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Analiza de risc la securitate fizica

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de urmatoarea situatie :
- Având în vedere că prin Hotărârea Guvernului nr. 1002/2015 privind modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare prevede „obligația elaborării analizei de risc la securitate fizică de către unitățile prevăzute la art. 2 alin (1) din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, înființate până la data de 16 iunie 2012, se prorogă până la data de 1 iulie 2017”, excepţie făcând obiectivele noi care necesită întocmirea/ modificarea şi avizarea Planului de pază.
- suntem o societate pe actiuni cu actionar majoritar : Statul Roman
Intrebare :
Putem sa elaboram analizele de risc pentru obiectivele societatii noastre folosind proprii angajati (sunt cursati si sunt inregistrati in Registrul National al Evaluatorilor de Risc ) ?

Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Oprea Vasilica Florinel PFA , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:28, 27 Februarie 2017
Da, puteți. Spor la treaba !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie analiza ... newsady newsady Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA... am efectuat aceasta analiza cu un evaluator de risc iar in ... (vezi toată discuția)
Obligativitate analiza risc stoicaleonida stoicaleonida Am deschis un magazin universal cu o suprafata de 350mp acum circa 6 luni. Politistul din zona imi spune ca HG-ul din decembrie 2015 amana termenul pentru ... (vezi toată discuția)
Evaluator de risc fizic ContSters243502 ContSters243502 exista evaluator de risc [b]fizic[/b] ? si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata va multumesc (vezi toată discuția)