avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce mai este de facut?
Discuție deschisă în Executare silită

ce mai este de facut?

Executare silită, de la executor din Bucuresti(Tudorache Cătălin Andrei),Eu din Iasi.Achitat suma prin propri lunare card BRD dupa 7 luni.(februarie-august 2016)Sun executorul,trimit fax cu desfasuratorul de la banca,iar acesta imi comunica ca mai am de plata 3125(datoria totala, din executare fiind de 3880 și achitată integral). Drumuri la banca, răspunsuri evazive,fluturat desfasuratorul ca ei(BRD) au trimis banii în contul specificat de executor.A așteptat. Un raspuns care nu. mai venit,eu crezând ca s-aa rezolvat.IN FEBRUARIE 2017 executare silită,pe același dosar,pe suma de 3125 ,care banca continuă s-ami arate desfasuratoare iar executorul ca nu a primit.., este normal?Un sfat, cu mulțumiri anticipate, va rog.
Cel mai recent răspuns: L.nechita , utilizator 17:42, 28 Februarie 2017
formulati contestatie la executare in termen de 15 zile si aratati ca ati achitat debitul. Este posibil ca acest debit sa reprezinte dobanzi? in suma initiala executata erau cuprinse si dobanzile?
Buna ziua.Au fost 2 executari silite pe același dosar.1-în care era specificată suma datorată+cheltuieli de judecată( total 3880)achitat în 7 luni-februarie-august 2016 și trimis fax cu desfasuratorul de la banca BRD si contactat si telefonic,executorul,cand...SOC-imi comunica ca mai am 3120 deoarece banca nu le-a trimis decât o parte.,dar ca o sa analizeze și ca voi primi raspuns.Nimic pana in februarie 2017 ---2-cand din nou proprire pe card,Timp irosit,ntrebari cu răspunsuri evazive,nervi întinși la maximum,banii luati acea diferența comunicată în august 2016(3120). Pe 3 MARTIE se împlinesc alea 15 zile în care am drept la contestație. Sunt foarte intrigata de această situatie,deoarece mi-am plătit datoria(as fi putut face contestație și la prima proprire deoarece împrumutul a fost în 2012 MARTIE iar executarea a fost făcută in 2016 febr fara nicîun alt avertisment.
Revin cu acelasi sfat, formulati contestatie la executare
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar de doua ori in același dosar, dupa achitarea debitului L.nechita L.nechita Bună ziua.IMa numesc l. Nechita.In februarie 2016 m-am trezit cu proprire pe salar (card la BRD), La banca,după ceva timp de așteptare, mi sa comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Dobânzi aplicate unui credit dat in executare Pisicat1182 Pisicat1182 Buna seara, îi rog pe cei cu cunoștințe in domeniul juridic sa ma ajute cu un sfat. In anul 2013 am obținut de la Garanti Bank un card de cumpărături in ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)