avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare pensionare de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare pensionare de boala

Buna ziua sotul meu a fost diagnosticat cu sindromul Lerische si a fost operat i s-a facut by pass aorto bifemural,are 47 de ani momentan este in concediu medical de la comisie primele 30 de zile dupa cele 90 de zile ,as vrea sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala si in ce grad de invaliditate intra,multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurir in privinta acordari gradului de invaliditate la pensie mihack mihack buna ziua, pana azi am fost in gradul III la pensie, grad pe care l.am cerut in urma cu 7 ani pentru ca am considerat ca mai pot lucra,atunci d.na doctor de la ... (vezi toată discuția)
Pensii si chestiuni legate de pensii Mitika56 Mitika56 Buna ziua, va prezint un caz : in 2007 sunt diagnosticat cu cardiomiopatie ischeica si toxica, flutter atrial, hipertesiune si sunt pensioant cu gradul II de ... (vezi toată discuția)
Perioada minima de concediu medical pentru a beneficia de pensie de invaliditate. ContSters209138 ContSters209138 Buna ziua, Va rog daca putei sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste unele aspecte privind concediile medicale si acordarea pensiei de ... (vezi toată discuția)