avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... insolvabilitate persoane fizice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

insolvabilitate persoane fizice

Sunt o persoana fizica care are pe rol un dosar de insolvabilitate la administratia financiara.
Am avut o masina pe care am vindut-o la fier vechi fara sa am vreun document in acest sens.
Unitatea fiscala a facut demersuri la Primarie si la Serviciul public comunitar si din raspunsurile primite rezulta ca figurez cu autoturism cand de fapt eu nu il mai detin.
In acest sens, am dat o declaratie pe propria raspundere la administratie la serviciul de executare silita, in vederea finalizarii dosarului de insolvabilitae.
Intrebare:
Dat fiind situatia prezentata, pot fi declarat insolvabil fara bunuri urmaribile, avand in vedere ca de fapt eu nu mai detin acest autoturism?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 17:31, 14 Septembrie 2009
Cereti o adeverinta de la firma de fier vechi si de la politie - pentru ca ati radiat-o dvs. sau politia din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto ContSters274839 ContSters274839 Rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: Am fost azi sa scot certificatul fiscal auto( mentionez ca masina este pe numele meu) si spre surprinderea ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)